Adamičeva c. 36 | SI-1290 Grosuplje | T (01)78-66-300 | info@kogast.si

Električne vodne kopeli

Električne vodne kopeli so narejene iz nerjavnega jekla AiSi304. Kopeli imajo zaobljene robove in so prilagojene za vstavljanje ustreznih Gastronorm (GN) posod do višine 200 mm. Pri liniji 700 in 900 so kopeli opremljene s prelivno cevjo, ki je povezana z odtokom. Pri liniji 600 pa se voda iz bazenov kopeli iztoči skozi ventil in skozi priloženo izlivno cev v primerno izlivno posodo.

elektricne vodne kopeli EVK T87 PKopeli pri liniji 700 in 900 ogrevajo silikonski grelniki, ki so nalepljeni na spodnjo zunanjo površino dna kopeli. Takšna namestitev grelnikov omogoča enostavno čiščenje bazenov, poleg tega pa se na grelnikih ne more izločati apnenec. Pri liniji 600 pa kopeli ogrevajo grelniki iz nerjavnega jekla, ki so nameščeni v notranjosti bazena. Temperaturo oziroma delovanje grelnikov regulirajo termostati, ki omogočajo temperaturno nastavitev od 30 do 90 °C. Na stikalnih ploščah so vgrajene tudi kontrolne lučke, ki označujejo delovanje grelnikov. Dodatno so v aparatih vgrajeni varnostni termostati, ki izklopijo električni tokokrog, če temperatura preseže zgornjo mejo (to se zgodi, če je v kopeli premalo vode).

 

Vodne kopeli so opremljene z regulacijskimi nogicami.
GN posode se morajo naročiti dodatno.
Pri liniji 600 nudimo različne vrste nevtralnih podstavkov, hlajeni podstavek in električno pečico / podstavek.

elektricne vodne kopeli EVK T47 P elektricne vodne kopeli EVK T47 P 1

Zelena učinkovitost

zelena ucinkovitostKogast Grosuplje d.d. namenja zelo veliko pozornosti skrbi za okolje.

Ekološke zahteve se upoštevajo tako pri konstruiranju, kot tudi pri proizvodnji profesionalne gostinske opreme Kogast. Izdelki z domiselnimi ekološkimi rešitvami so označeni z znakom Zelene učinkovitosti, ki jo upodablja drevo brest. 

Zadnje dodane novice

Delovni čas

Od ponedeljka do petka:
7.00 - 15.00
Sobota, nedelja in prazniki:
Zaprto


fb insta you tube

Host2019 Logo Orizzontale Negativo

 

Kontakt

Kogast Grosuplje d.d. 
Adamičeva c. 36 | SI-1290 Grosuplje 
phone 01 78-66-300 
mailinfo@kogast.si | mail prodaja@kogast.si
mailservis@kogast.si

 


Pravna obvestila
Varovanje osebnih podatkov